Cinewall met haard

Een cinewall laten maken met een professioneel geïnstalleerde geïntegreerde elektrische haard? Sfeerhaarden.nl staat voor u klaar! Wij hebben showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam, maar ook installateurs, technisch personeel en meubelfabrikanten door heel Nederland!

Cinewall met haard laten maken

Dankzij ons ruime assortiment elektrische haarden en vakkundig personeel hebben wij een prachtige cinewall met haard en tv voor in huis die perfect bij uw interieur past.

Professionele full-service constructie en installatie door professionele technici en meubelfabrikanten voor uw cinewall, sfeerhaard en tv-integraties. Wij bieden op maat gemaakte cinewalls (filmwand of bioscoopwand) van hoge kwaliteit! Van het creëren van een cinewall tot het wegwerken van kabels en muurbeugels zoals gameconsoles, tv's en randapparatuur. U vindt bij ons een complete oplossing voor uw nieuwe wall tegen de laagste prijs.

Waarom een cinewall met haard laten ontwerpen?

Zonder installatie kan het niet, maar bijna elke muur is geschikt voor een cinewall. Snelle en professionele service die u alleen vindt bij Sfeerhaarden.nl. U wordt vooraf duidelijk geïnformeerd over de prijs en levertijd. Wij verzorgen ook aanvullende diensten zoals schilderen, vloeren, elektriciteit en andere klussen.

Wat kost het?

Het maken van een cinewall, vrij vertaald filmmuur, is maatwerk. Geen enkele wall is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor een scherpe offerte. U kunt ook onze keuzehulp gebruiken. Hier kunt u uw wensen aangeven en aanvullende informatie toevoegen.

TV's van elk type en formaat zijn geschikt voor cinewalls zoals LCD, LED, OLED, QLED, 4k Ultra HD en grote 8k TV's zoals 65". Welke inbouwhaard u er ook bij kiest, deze wordt door getrainde professionals perfect geïntegreerd in uw nieuwe wand.

Complete cinewall als thuisbioscoop

Kabelbeheer, soundbarbevestigingen, muurbevestigingen, sfeerhaarden en andere apparatuur en randapparatuur, opruimen en alles aansluiten dat bij uw thuisbioscoop wordt geleverd. Wij regelen het vakkundig voor u. De beste service en laagste totaalprijzen van Nederland.

Zie ook "elektrische haard met verwarming".

Neem contact met ons op

Reacties

Populaire posts van deze blog

Xaralyn Silo

Bio-ethanol sfeerhaarden