Xaralyn Silo

 Xaralyn Silo sfeerhaard

Wat is hij mooi he. Deze Xaralyn Silo bio-ethanol sfeerhaard is sinds enige tijd te koop bij Sfeerhaarden.nl. goedkoper krijg je 'm nergens!

Ons aanbod bestaat uit vrijstaande bio-ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders. Bio-ethanol sfeerhaarden zijn kachels die naast de nodige warmte natuurlijk ook een prima sfeer in uw huis brengen. U koopt hem tenslotte om uw interieur sfeervol te maken en niet speciaal voor een snelle verwarming.

Als bijverwarming voor een kleine ruimte, minder dan 20m3 is de Xaralyn Silo prima geschikt, maar wil je een serieuze (bij)verwarming dan adviseer ik toch liever een elektrische sfeerhaard ipv bio-ethanol.

Alle bioethanolhaarden, zoals de Xaralyn Silo zijn uniek vormgeven en van topkwaliteit. Ook zijn ze duurzaam en voldoet dit type haard alle Europese veiligheidsnormen.

De Xaralyn Silo is overal in huis zonder romslomp te plaatsen omdat er geen schoorsteen nodig is. Onze Xaralyn Silo is bijna altijd snel leverbaar, maar bij veel vraag kan de levering iets langer op zich laten wachten. Ook hebben we enkele keren te maken gehad met trage leveringen van de fabrikant vanwege de covid pandemie, maar dit lijkt grotendeels opgelost.

Xaralyn Silo


De goedkoopste Xaralyn Silo met bio-ethanol brander

Heeft u de Xaralyn Silo op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. 

De naam Xaralyn Silo is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je 'm nergens!

Haard met bio-ethanol brander

De Xaralyn Silo brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze Xaralyn Silo haard geeft vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Xaralyn Silo

De haard met bio-ethanol brander zoals de Xaralyn Silo is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Silo een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Xaralyn Silo
Xaralyn Silo


Walm of vieze geur?

Als u de Xaralyn Silo koopt dan heeft u geen last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor bij de Xaralyn Silo. De slechte of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een onvolledige, niet 100% verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Gebruik altijd de betere bio-ethanol vloeistof met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende detailhandel te vinden.

Xaralyn Silo aansteken

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is een simpel klusje. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met lucifer of aansteker. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte maar vooral sfeer in uw interieur.

Conclusie

Op deze Blogger-pagina heeft u de basis principes van een haard met bio-ethanol brander geleerd, en de werking van een Xaralyn Silo. Bio-ethanol is veilige, schone brandstof en een bio-ethanol sfeerhaard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Deze sfeerhaard is te koop bij Sfeerhaarden.nl. Hier kunt u een offerte opvragen voor de laagste prijs denkbaar!

Xaralyn Silo
Xaralyn Silo


Reacties

Populaire posts van deze blog

Cinewall met haard

Bio-ethanol sfeerhaarden