Xaralyn Ambiance bio-ethanol sfeerhaard

Ons assortiment bestaat uit vrijstaande bio-ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders waaronder de Xaralyn Ambiance. 

Bio-ethanol sfeerhaarden zoals de Xaralyn Ambiance zijn haarden die naast de nodige warmte ook extra sfeer in uw huis brengen. Deze bio-ethanol haard is prachtig vormgeven, is van topkwaliteit en betrouwbaar aangezien ook deze Xaralyn voldoet alle Europese veiligheidsnormen.

Zonder rookkanaal is de bruikbaarheid van de Xaralyn Ambiance erg groot. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. Onze Xaralyn Ambiance bioethanol haard is meestal snel leverbaar.

Xaralyn Ambiance
Xaralyn Ambiance

De goedkoopste Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard

Heeft u de Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard op het vizier dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk thuis krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de knop “Laagste prijs weten?” vinden, hier vult u uw gegevens in. Druk op verzenden en u krijg de goedkoopste prijs van Nederland.

Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard

Een Xaralyn Ambiance brandt net even wat anders dan andere bekende haarden. Dit soort sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door bioethanol. Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals maïs. Goede Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of C2H6O.

Omdat er geen vieze uitstoot aan te pas komt is bij de verbranding in de Xaralyn Ambiance sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol sfeerhaard geen afzuiging of open raam nodig.

Bio-ethanol haard

Bio-ethanol haarden zoals de Xaralyn Ambiance zijn erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen en de verbranding van gas gaat over enkele jaren verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de bio-ethanol haard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Rook of geuren?

Als u een goede bio-ethanol haard koopt van een bekend merk zoals de Xaralyn Ambiance dan heeft u geen of sporadisch last van geuren. Roet komt al helemaal niet voor. De slechte of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet 100% verbranding waardoor wel geuren en walmen kunnen ontstaan.

Denk er verder altijd aan dat u gebruik maakt van de beste bio-ethanol met een waarde van meer dan 95% zuiverheid. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende detailhandel te verkrijgen.

Xaralyn Ambiance bioethanol haard gebruiken

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg bioethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een iets langer handvat. 

Al snel heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur!


Haard kopen?

Op deze webpagina heeft u de basis principes van een Xaralyn Ambiance bio-ethanol haard tot u kunnen nemen, en de werking van een bioethanol brander. Ethanol is schone brandstof en een bio-ethanol haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Cinewall met haard

Xaralyn Silo

Bio-ethanol sfeerhaarden