Xaralyn Nuoro

Xaralyn Nuoro Bioethanol sfeerhaard zonder rookkanaal

Koop de Xaralyn Nuoro bio-ethanol sfeerhaard bij sfeerhaarden.nl.

De collectie bestaat uit vrijstaande bio-ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders en alle soorten elektrische sfeerhaarden.

Xaralyn Nuoro is een haard die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengt.

De Xaralyn Nuoro bio-ethanol haard is specifiek vormgeven, van topkwaliteit en gebruiksvriendelijk aangezien de haard voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van de Xaralyn Nuoro is erg groot. Er is immers geen rookafvoer nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de Xaralyn Nuoro haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. 

Onze bioethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

De goedkoopste Xaralyn Nuoro

Heeft u de Xaralyn Nuoro op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. 

De naam van de haard op bio-ethanol is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je de Xaralyn Nuoro nergens!

Xaralyn Nuoro op bio-ethanol

Een haard op bio-ethanol brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt bij de Xaralyn Nuoro is bij de verbranding in deze sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. 

Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van de Xaralyn Nuoro geen ventilatie nodig.

Haard op bio-ethanol

De haard op bio-ethanol  en elektrische haard met verwarming is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. 

Daarnaast is de montage en het gebruik van de Xaralyn Nuoro een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walm of geur bij de Nuoro?

Als u een Xaralyn Nuoro koopt dan heeft u geen of heel weinig hinder van geuren. Roetwalm komt al helemaal niet voor bij dit type sfeerhaard. 

De mindere kwaliteit of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, geen volledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er verder altijd aan dat u bij de Xaralyn Nuoro gebruik maakt van de betere bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende supermarkten te vinden.

Xaralyn Nuoro
Xaralyn Nuoro


Xaralyn Nuoro bio-ethanol sfeerhaard aansteken

Het aansteken van de Xaralyn Nuoro sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. 

De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Xaralyn Nuoro kopen?

In dit artikel heeft u de basis principes van een haard op bio-ethanol geleerd, en de werking van een bioethanol brander. Bio-ethanol is zeer schone brandstof en de Xaralyn Nuoro kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Koop de Xaralyn Nuoro bio-ethanol haard bij sfeerhaarden.nl.

Xaralyn Nuoro afmetingen
Xaralyn Nuoro afmetingen


Reacties

Populaire posts van deze blog

Cinewall met haard

Xaralyn Silo

Bio-ethanol sfeerhaarden